Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

3 Sovrum Quatro hus i Campello, Norra Costa Blanca €299,900

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

3 Sovrum Villa i Campello

  • €319,900
  • New
  • 2+ 1 badrum
  • 3 sovrum
  • Storlek: 106 m2 Byggareal
  • Privat bassäng (Valfri)
  • Nära stranden
  • Nära affärer

Villor och parvillor endast 800 meter från stranden i Campello

L' Amerador är ett nyproduktions projekt av bara 23 bostäder; fristående och parvillor i El Campellos privilegierade läge, endast 800 meter från stranden. I hjärtat av Costa Blanca.
Fastigheterna består av tre sovrum med dubbelsäng (ett på bottenvåningen och två på första våningen), två badrum, separat toalett och öppen planlösning kök / matsal / vardagsrum som leder till en stor kaklad terrass.
Varje fastighet har möjlighet att ha en 50m2 underbyggnad med garage samt en valfri privat pool (mot en extra kostnad).

Villa området ligger bara ett stenkast från både Alicante och Benidorm, med stranden L'Amerador och spårvagnen till Alicante centrum på gångavstånd.

El Campello är en traditionell fiskeby som erbjuder en varierad och attraktiv kustliv. Bredvid hamnen och i det gamla fiskarområdet, löper Carrer la Mar-stranden parallellt med gågatan. Med en kustlinje på totalt 23 kilometer sträcker sig El Campello stranden i söder i mer än 3 kilometer innan den slås samman till San Juan-stranden.
Denna omfattande samling av stränder, tillsammans med några exceptionella klimatförhållanden under året, gör denna enklav till en idealisk plats för alla typer av vattensporter.

Spara
NewQuatro hus
Pris från: €299,900Storlek: 106 m2 Byggareal
Reference: L AmeradorSovrum: 3
Badrum: 2+ 1Terrass: 30 m2
Hiss: NejTomt: 234 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: NejGarage: Parkering på tomten
Veranda: NejPrivat bassäng (Valfri)
Nära strandenNära affärer
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →