2 Sovrum Lägenhet i Sierra Cortina, Benidorm, Norra Costa Blanca €258,000

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

2 Sovrum Lägenhet i Sierra Cortina

  • €215,000
  • New
  • 2 badrum
  • 2 sovrum
  • Storlek: 93 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng

Mediterranean View II

Mediterranean Views II är en utveckling som befinner sig i av de bästa områdena på Costa Blanca: Finestrat. Området består av fem block med totalt 57 lägenheter. Fastigheterna finns med antingen två eller tre dubbelrum (alla med inbyggda garderober), två badrum, fullt utrustat kök (inklusive vitvaror) och öppen planlösning / matsal, vilket leder till en rymlig terrass med fantastisk utsikt över det gemensamma området och Benidorm . I priset ingår förinstalerad luftkonditionering, golvvärme i badrum, LED-belysning och parkering. Utvecklingen har fantastiska gemensamma områden med två bassänger , ett modernt vattenfall och hängmattor, vackra gröna trädgårdar, gym och en avkopplande atmosfär som är perfekt integrerad med miljön.

Finestrats - ett av de mest exklusiva bostadsområdena på norra Costa Blanca - är enastående, med den gamla staden vid foten av Puig Campanas berg, medan La Cala de Finestrat är det utmärkta standen för dom som vill njuta av blåflaggiga stränder i Benidorm och det varma Medelhavet. Närheten till stränderna och klimatet gör Finestrat till en av de mest attraktiva destinationerna för dig som vill njuta av hav och natur.

Spara
NewLägenhet
Pris från: €258,000Storlek: 160 m2 Byggareal
Reference: Mediterranean Views IISovrum: 2
Badrum: 3Terrass: 40 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: JaVitvaror: Ja
Garage: Under marknivåVeranda: Nej
Gemensam bassängEnergi betyg: B
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →