3 Sovrum Lägenhet i Gran Alacant, Gran Alacant - Santa Pola, Södra Costa Blanca €185,000

Lomas del Carabassi är ett underbart bostadsområde där du kan verkligen njuta av solen ock utsikten över medelhavet.
Lägenheterna består av 2 eller 3 sovrum. Bostäderna har antingen en trevlig trädgård eller en stor takterrass . Inbyggda garderober i alla sovrum, varm / kall luftkonditionering,golvvärme i badrummen.
Komplexet har en pool, tillsammans med två bubbelpooler (även uppvärmd), stora trädgårdar, gymutrustning, avkopplingsområde, parkering för cyklar och säkerhetsdörr med videoövervakningssystem.
Det utmärkta läget på denna utveckling gör den perfekt för att njuta av 8 km fina sandstränder och den vackra strandpromenaden.

Det ligger intill det kommunala idrottscentret . Det är också nära till kommersiella området på Scandinavia Avenue, kommunens kontor, vårdcentralen, parker och barnområden, barer, restauranger, och till och med en busshållplats och taxistation.
Det är bara 10 km från Alicante flygplats, 14 km från Alicante själv och ligger nära El Clot de Galvany Nature Park, som är hem för ett brett utbud av växter och både infödda och flyttfåglar.

Spara
Inflyttnings klartLägenhet
Pris: €185,000Storlek: 79 m2 Byggareal
Reference: Lomas del CarabassiSovrum: 3
Badrum: 2Terrass: 16 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: JaGarage: Tillval
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära strandenNära affärer
HavsutsiktEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →