Missa inte intervju med Dr. Amancio Marin Sanchez, Direktör för Quirón Salud sjukhuset i Torrevieja

2 Sovrum Lägenhet i Sierra Cortina, Sierra Cortina, Benidorm, Norra Costa Blanca €208,000

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

3 Sovrum Lägenhet i Sierra Cortina

  • €290,900
  • New
  • 2 badrum
  • 3 sovrum
  • Storlek: 101 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Handikapsanpassad
  • Havsutsikt

Härliga nybyggda lägenheter utanför Benidorm

Seascape Resort, ett nybyggt bostadsområde med lyxiga lägenheter i Sierra Cortina erbjuder nu dessa fantastiska bostäder med utsikt över Medelhavet. De har alla har en unikt smart design, som gör det möjligt att på allra bästa sätt njuta av hela dygnet på det mest bekväma sätt.
Lägenheterna består av 2 - 3 sovrum och 2 badrum, stora terrasser och källare. De är utrustade med klimatkontroll, smart brevlåda, ljud och värmeisolering, etc. Dessutom är det värt att nämna de välplanerade och vackra trädgårdarna runt poolområdet med gym och områden för barnen.
Seascape Resort erbjuder förutom grönområden även sportplaner, minigolf, boule, paddel, gym, utomhus- och inomhusuppvärmda pooler, jacuzzi, bastu, lekplats.
Alla områden är tillgängliga för alla boende, även för de med mindre rörlighet. Här bor du bekvämt och säkert på en lugn och rogivande plats med privat säkerhet.
Seascape Resort ser ut över Benidormbukten och erbjuder en privilegierad utsikt och livet i en livlig stad, känd för sitt nattliv med dygnet runt underhållning, affärer och kulturella evenemang och ett stort urval av internationella restauranger.
40 minuter från Alicante internationella flygplats,. Seascape Resort är närmare än du någonsin kunde föreställa dig.

Spara
NewLägenhet
Pris från: €208,000Storlek: 78 m2 Byggareal
Reference: Seascape ResortSovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 55 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: JaVitvaror: Ja
Garage: Under marknivåVeranda: 6 m2
Gemensam bassängHandikapsanpassad
HavsutsiktEnergi betyg: B
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →