2 Sovrum Lägenhet i Los Dolses, Orihuela Costa, Södra Costa Blanca €168,000

Gala

De rymliga lägenheterna på Gala består av antingen 2 sovrum med 1-2 badrum, eller 3 sovrum med 2 badrum. Bottenvåningslägenheterna har en uteplats terrass och trädgård. Att bo på övervåningen innebär att du har en stor uteservering förutom en takterrass och utrymme att installera en jacuzzi ,där du kan varva ner. Varför inte inkludera en utegrill för några saftiga hamburgare med dina nära och kära medan du har utsikt över den blå horisonten.
Enkel tillgång till den närliggande stranden. Dess moderna lägenheter omger en stor pool för vuxna, angränsand till barnpoolen. Du kan också ta ett uppfriskande dopp i en av de två bubbelpoolerna, med kapacitet för 4-6 personer. Omgiven av poolen finns det gräsmattorna och trädgårdarna där man kan sola eller bara slappna av. Lekplats för barn finns även i området.
Gala ligger i ett privilegierat område av Orihuela Costa bland husägare på grund av att den är lättillgänglig för dagliga tjänster. Zenia Boulevard Shopping Centre ligger en kort promenad från din dörr, med ett stort utbud av butiker. Med många restauranger, bufféer och cafeer . Torreviejas sjukhus ligger endast 12 minuters bilresa hemifrån, med ett team flerspråkig personal för att tillgodose dina medicinska behov.

Spara
Inflyttnings klartLägenhet
Pris: €168,000Storlek: 75 m2 Byggareal
Reference: 0Sovrum: 2
Badrum: 1Terrass: 14 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradVeranda: Nej
Gemensam bassängNära affärer
HavsutsiktEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →