Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

3 Sovrum Villa i Los Alcazares, Costa Cálida €250,000

360 Tour
Property video
Area video
Karta

Sinergia VI Los Alcázares

Residencial Sinergia VI ,är en lyxig utveckling med enbart 41 villor i centrum av Los Alcázares, bara 440 meter från stranden.Bostaden består av två våningar ,med tre dubbelrum (alla med garderober och stor terrass till sovrummet), två badrum (båda med golvvärme), fullt utrustat integrerat modernt kök med frukostbar (inklusive vitvaror) och rymligt öppet vardagsrum / matsal som leder till en stor kaklad trädgård med privat pool och upp till takterrassen (komplett med sommarkök). Varje fastighet är tilldelad en parkeringsplats och förråd i gemensamma källaren.

Los Alcázares, belägen vid Mar Menor, är en liten stad med mer än 7 km kust med många vattensporter året runt. Inom en 4 km radius finns tre prestigefyllda golfbanor - La Roda, La Serena och Mar Menor Golf Resort. Utvecklingen är lättillgänglig via motorvägarna AP-7 och N-332 och betjänas av San Javier flygplats bara 5 km bort.

Spara
NewVilla
Pris från: €250,000Storlek: 90 m2 Byggareal
Reference: Sinergia VISovrum: 3
Badrum: 2Terrass: 20 m2
Takterrass: 40 m2Hiss: Nej
Tomt: 123 m2Källare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradVitvaror: Ja
Garage: Under marknivåVeranda: Nej
Privat bassängNära stranden
Nära affärerEnergi betyg: B
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →