Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

3 Sovrum Radhus i Monforte del Cid, Norra Costa Blanca €193,000

Kiruna Residencial - Monforte del Cid

Detta fina radhus med fyra rum och kök har tre rymliga och ljusa sovrum samt två stora badrum och en gästtoalett. På entréplan har vi smart och öppen planlösning med vardagsrum och kök vilket gör att det blir ljust och rymligt. Genom vardagsrummet har man access till den fantastiska uteplatsen och trädgården vilket i sin tur leder till innegården och poolområdet. På övreplan har vi tre rymliga sovrum med inbyggda garderober samt två stora kompletta badrum. Genom det större sovrummet har vi tillgång upp till den stora och soliga takterrassen.

Läget på detta område gör att du kan kombinera både det lugna området i Alenda Golf Course med ett mer livligt strandnära nattliv lättillgängligt på bara 15 minuters bilresa
Alla bostäder i området inkluderar fullt utrustade kök med keramisk spis och ugn, ej vitvaror. De har också luftkonditionering / värmeaggregat, förinstallation av enskilda gasradiatorer och färdiga inbyggda garderober i alla sovrum. Bostäderna har även trädgård och privat parkering. Bostadsområde har en rad privata gemensamma grönområden, en gemensam pool, ett klubbhus, en tvåspråkig engelsk-spansk skola och en stormarknad.

Spara
Inflyttnings klartRadhus
Pris: €193,000Storlek: 105 m2 Byggareal
Reference: 0Sovrum: 3
Badrum: 2+ 1Terrass: 14 m2
Takterrass: 51 m2Trädgård: 26 m2
Hiss: NejKällare: Nej
Luftkonditionering: JaGarage: Parkering på tomten
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära affärerNära golfbanan
Energi betyg: BSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →