Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

3 Sovrum Villa i Bigastro, Södra Costa Blanca €219,500

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

3 Sovrum Villa i Bigastro

  • €232,500
  • New
  • 3 badrum
  • 3 sovrum
  • Storlek: 143 m2 Byggareal
  • Privat bassäng
  • Nära affärer

Modern villa med stor trädgård

Lo Natura är en exklusiv utveckling med fristående villor en en stor tomt på 200 kvm i Bigastro. Fastigheterna består av tre sovrum med direkt tillgång till en enorm terrass, tre badrum , fullt utrustat modernt kök och rymligt öppen planlösning vardagsrum / matsal, som leder till en privat trädgård med pool och utomhusdusch. Alla fastigheter erbjuder ett garage i källaren med plats för två bilar.

Bigastro är en liten stad i Vega Baja, strax söder om Alicante, som erbjuder alla dagliga bekvämligheter inklusive butiker, barer, restauranger och stormarknader. Det sticker ut för sina utmärkta förbindelser genom motorvägen AP-7, med bara 15 minuter från stränderna i Guardamar och 30 minuter från Alicante flygplats. Dessutom är Orihuela bara fem minuter bort.

Spara
NewVilla
Pris från: €219,500Storlek: 114 m2 Byggareal
Reference: Lo NaturaSovrum: 3
Badrum: 3Terrass: 16 m2
Hiss: NejTomt: 246 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: JaGarage: Parkering på tomten
Veranda: 10 m2Privat bassäng
Nära affärerEnergi betyg: B
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →