Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

2 Sovrum Lägenhet i Los Dolses, Los Dolses, Orihuela Costa, Södra Costa Blanca €187,000

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

3 Sovrum Lägenhet i Los Dolses

  • €230,000
  • New
  • 2 badrum
  • 3 sovrum
  • Storlek: 122 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Nära affärer
  • Havsutsikt

Villamartin Gardens II

Villamartin Gardens II består i 7 stycken byggnader som alla är syd- och östvända för maximalt med sol. Här kan man välja mellan 2 eller 3 sovrum och 2 badrum. Bostäderna är mycket rymliga och erbjuder en ljus och öppen planlösning med väl tilltagna terrasser. Köket är av den större modellen med köksö och i anslutning till det ligger tvättstugan separat.
I köpet av en lägenhet i detta projekt ingår samtliga vitvaror, komplett A/C samt även garage och förråd.
Det gemensamma området består i väl tilltagna trädgårdar med palmer, blommor och naturligt gräs. Tre separata poolområden där den ena poolen är uppvärmd. I området finns även en lekplats för de små.

Spara
Inflyttnings klartLägenhet
Pris: €187,000Storlek: 92 m2 Byggareal
Reference: 0Sovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 21 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: JaGarage: Under marknivå
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära affärerHavsutsikt
Energi betyg: CSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →