Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

2 Sovrum Radhus i Villajoyosa, Norra Costa Blanca €286,500

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

3 Sovrum Radhus i Villajoyosa

  • €485,000
  • New
  • 3+ 1 badrum
  • 3 sovrum
  • Storlek: 177 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Nära stranden
  • Nära affärer

Aqua Allonbay Duplex

Aqua är den första fasen av Allonbay. Det finns 71 fastigheter i denna utveckling; Det finns lägenheter, radhus och takvåningar med en privat pool som passar alla smaker.
Takvåningarna med 2, 3 eller 4 sovrum och 2 eller 3 badrum har olika storlek med olika layouter och stora terrasser, några med privat pool.
Dessa egenskaper är utformade för att få ut det mesta av havsutsikten, där frid och privatliv i varje hem är garanterat. Alla detaljer har studerats noggrant i detta projekt för att få de bästa vyerna från varje orientering. Olika typer av noggrant utformade exklusiva bostäder: radhus, lägenhet och takvåning, allt i ett komplex och med stora terrasser med utsikt över Medelhavet.
Högkvalitativa egenskaper byggda med förstklassiga material som värmeisolering, Porcelanosa, Saloni-plattor ... Peerless i design med rymliga terrasser för att ta in havsutsikten. Alla de eleganta vita tornblocken har endast sex våningar och det finns stora grönområden mellan dem alla. Alla är tillgängliga med maximal säkerhet tack vare ett övervakningssystem för videoövervakning.
Egenskaper med stora terrasser och havsutsikt så att du kan titta på soluppgången utan någon eller något i vägen, utan störningar eller trafikstockningar och utan olägenheter.
Det ligger endast 100 meter från havet. Det finns en jungfrustrand med kristallklart vatten, träd och palmer för skugga vid stranden. Det är en lugn och fridfull plats som ligger mellan städerna Villajoyosa och Benidorm, med alla nödvändiga eller tänkbara tjänster bara 4 minuter från denna verkliga oas av ljus. Villajoyosa ligger bara 2 km bort, det är en härlig medelstadsstad med massor av charm, service, god mat, traditionella lokala fester och mycket mer att upptäcka. Benidorm är 4 km bort, det är en modern och kosmopolitisk stad och det är ett internationellt riktmärke för turism som har allt du någonsin behöver: sjukhus, skolor, fritid, gastronomi, nöjesparker, golf, dykning och mycket mer.
Allonbay ligger 10 minuter från de bästa nationella golfbanorna och 20 minuter från Alicante internationella flygplats.
Nu är det där ett unikt och exklusivt komplex kan hittas med utsikt över en naturlig vik med turkosblått hav och en fin sandstrand, där freden kan avnjuts av dess privilegierade invånare.

Spara
NewRadhus
Pris från: €286,500Storlek: 89 m2 Byggareal
Reference: Aqua AllonbaySovrum: 2
Badrum: 2+ 1Terrass: 9 m2
Terrass (2): 6 m2Trädgård: 18 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: JaVitvaror: Ja
Garage: Under marknivåVeranda: 2 m2
Gemensam bassängNära stranden
Nära affärerFörsta linjen till stranden
HavsutsiktEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →