Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

3 Sovrum Villa i Pinar de Campoverde, Södra Costa Blanca €259,990

Vistas El Castillo II

Villorna som är byggda i ett plan är uppdelade i 3 sovrum och 2 badrum varav ett ensuite. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. På tomten har man privat pool och parkering. En trappa upp har man takterrassen som bjuder på en fantastisk utsikt över medelhavet samt det spanska landskapet.
Pinar de Campoverde är en by som ligger 8 km inåt landet. Här har man mycket nära till bla Lo Romero Golf samt Las Colinas Golf and Country Club. Härifrån har man 15 med bil ned till stränderna i El Mojon, Torre de la Horadada samt Mil Palmeras. Flygplatsen i San Javier ligger endast 20 min bort och inom en timmes har man Alicantes internationella flygplats

Spara
NewVilla
Pris från: €259,990Storlek: 108 m2 Byggareal
Reference: Vistas El Castillo IISovrum: 3
Badrum: 2Takterrass: 57 m2
Hiss: NejTomt: 306 m2
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Vitvaror: JaGarage: Parkering på tomten
Veranda: NejPrivat bassäng
Nära affärerHandikapsanpassad
Energi betyg: BSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →