Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

1 Sovrum Lägenhet i Pulpi, Costas Almeria €101,000

Mar de Pulpi 5

Lägenheter som framhäver det ljusa andalusiska klimatet

Lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum, med trädgård, terrass på första våningen eller solarium på övre våningen. Alla bostäder har utformats för det fantastiska klimatet, med stora terrasser och verandor. Byggnaderna är alla högsta kvalitet och ditt hem kan anpassas för att passa just dig. I priset ingår en parkeringsplats, som är antingen utomhus eller i garage. Det finns bostäder med havsutsikt, eller utsikt över bergen eller det stora poolområdet.

Här hittar du stora gemensamma utrymmen med massor av träd och landskapsarkitektur, hem med massor av utrymme och en design som framhäver den vackra ljusa andalusiska klimatet. Det finns 2 stora poolområden med gott om plats för både barn och vuxna, uppvärmda bubbelpooler och en bar, relaxavdelning och toaletter. Från norr till söder är en ström som korsas av flera broar, och som flankeras av frodig vegetation och slingrande stigar, för att skapa ett område för promenader, avkoppling och njutning. Barnen har två rekreationsområden med ett stort utbud av spel, gungor och annat.

En pool med vattenrutschbanor, vattenstrålar och vattenfall. Vuxna kan njuta av att hålla sig i form med hjälp av motion och ett spelområde, inklusive petanca.

Nära bostäderna finns stränderna La Entrevista och Los Nardos, och nära även till San Juan de los Terreros. Aguilón Golf är bara 3 km från komplexet, och Desert Spring Golf är inte alltför långt borta. Bredvid bostadsområdet finns shoppingcentret Centro Comercial Mar de Pulpí som har en stormarknad, ett sportcenter och olika restauranger. Bara några minuter bort med bil är staden Aguilas med olika köpcentrum och alla tjänster som finns i en större stad.

Spara
Inflyttnings klartLägenhet
Pris: €101,000Storlek: 53 m2 Byggareal
Reference: 0Sovrum: 1
Badrum: 1Terrass: 13 m2
Trädgård: 26 m2Hiss: Ja
Källare: NejLuftkonditionering: Förinstallerad
Garage: Under marknivåVeranda: Nej
Gemensam bassängNära stranden
Nära affärerEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →