Missa inte intervju med Dr. Amancio Marin Sanchez, Direktör för Quirón Salud sjukhuset i Torrevieja

3 Sovrum Villa i Las Colinas Golf & Country Club, Las Colinas Golf & Country Club, Orihuela Costa, Södra Costa Blanca €545,000

Granado Community

Lyxvillor i Las Colinas där du är i ett naturskönt område både med golf och sköna promenader.
villan har 3 sovrum med 2 badrum. Du kan även få villorna med ett sovrum och badrum till. Dessa villor ligger på tomter som är stora , på hela 1050 kvm med egen pool. Du har en av Spaniens bästa golfbana , Las Colinas som är i toppskick. Ner till dom fantastiska beacherna i Mil Palmeras är det endast 5 min med bil.
I området finns det både affär och restaurang. Vill man ha ett större utbud så har man både San Miguel och La Fuente endast 3-4 min bort med bil.

Spara
NewVilla
Pris från: €545,000Storlek: 130 m2 Byggareal
Reference: Granado CommunitySovrum: 3
Badrum: 2+ 1Terrass: 75 m2
Takterrass: 20 m2Hiss: Nej
Tomt: 988 m2Källare: Ja
Luftkonditionering: JaVitvaror: Ja
Garage: Parkering på tomtenVeranda: Nej
Privat bassängEnergi certificat
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →