Se vår senaste ”MASA living möter...” video, där vi intervjuar Mr. Salvador Lucas VD för Villamartin Golf

2 Sovrum Lägenhet i Gran Alacant, Gran Alacant, Gran Alacant - Santa Pola, Södra Costa Blanca €132,500

Bahia Playa

Bahia Playa är ett bostadsområde bestående av lägenheter, beläget i Gran Alacant-området. I detta nya bostadsområde hittar du lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum .Fastigheterna har en underjordisk parkering och förråd som ingår i priset. Det finns också en hiss, gemensam pool, stora grönområden och grillplatser. Från de rymliga terrasserna kan du njuta av utsikten över poolområdet.
Gran Alacant är ett bostadsområde som tillhör Santa Pola och har en mängd tjänster. Gran Alacant kännetecknas av att ha två huvudområden: en vid ingången från N-332, med en nyare och modernare konstruktion, och där ett stort kommersiellt område ligger; och en annan, närmare stranden i Arenales, som erbjuder många restauranger och små affärer. Den har utmärkta kommunikationer, så du kan glömma bilen att gå till stranden, eftersom den har en stadslinje som förbinder hela området. Om du behöver det, har du också flera alternativ att flytta till Alicante, Santa Pola och flygplatsen.

Spara
Inflyttnings klartLägenhet
Pris: €132,500Storlek: 76 m2 Byggareal
Reference: 0Sovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 11 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradGarage: Under marknivå
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära affärerEnergi betyg: C
Se fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →