2 Sovrum Lägenhet i Arenales del Sol, Gran Alacant - Santa Pola, Södra Costa Blanca €165,000

Strandnära lägenheter i Arenales

Arenales Playa 9 är ett bostadsområde med bara några minuters promenad till stranden och nära ett skyddat naturreservat. Din omfattande terrass med utsikt över anlagda trädgårdar, 2 pooler, 2 jacuzzier och en terrass vid poolen med gräsmattor och träd. Barnen kommer att ha sin egen pool och lekplats, komplett med gungor, glidbanor och sjösågar, allt inom komplexets säkrade omkrets. Njut av friheten att sola så länge du vill ha fullständig sinnesro. Det finns också 4 parkeringsplatser för fordon och cyklar, samt förrådslokaler för att behålla dina tillhörigheter, vilket skapar mer utrymme i ditt hem. Från din stora terrass kan du förvänta dig imponerande utsikt över de gemensamma trädgårdarna och poolerna. Den största poolen har ljus som ändrar färg, vilket ger en spektakulär utsikt på natten.
Stranden i Playa de Arenales del Sol ligger bara en kort promenad bort från din dörr, med 7 km kust för att utforska mellan stränderna El Altet och El Carabassí. Om du är golfälskare finns en mängd golfbanor i provinsen. Dessa inkluderar: Alicante Golf, El Platío Golf, Alenda Golf, Font Del Llop Golf Resort och Golf & Spa Bonalba. På grund av den stora variationen och högsta kvaliteten på sina anläggningar, återkommer golfare regelbundet till detta populära resmål för att träna sin sport medan de njuter av det varma Medelhavsklimatet.
Arenales Playa 9 är beläget nära lokala tjänster som du behöver för det dagliga livet, inklusive stormarknader, affärer, sjukhus och apotek. Också inom räckhåll finns ett brett utbud av restauranger, kaféer, vinbarer och matställen som passar alla smaker.
Dess närhet till den internationella flygplatsen i Alicante och järnvägsstationerna Elche och Alicante betyder att det är enkelt om du någonsin vill resa.

Spara
Inflyttnings klartLägenhet
Pris: €165,000Storlek: 65 m2 Byggareal
Reference: Arenales Playa 9Sovrum: 2
Badrum: 1Terrass: 14 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradGarage: Under marknivå
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära strandenNära affärer
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.