Klicka här för att se vår intervju med Antonio Vidal, fullmäktig i Torrevieja kommun och ansvarig för marknader och stränder

3 Sovrum Quatro hus i Aguas Nuevas, Torrevieja, Södra Costa Blanca €189,000

Ett unikt komplex med medelhavsstil

Residential Breezes är ett unikt komplex med medelhavsstil, det består av bungalows med två sovrum samt quatrohus med 3 sovrum och 3 badrum. Bostäder "Breezes" är ett gated komplex med gemensam pool med jacuzzi där du kan spendera din fritid och njuta av det utmärkta medelhavsklimatet i ett bra läge nära alla bekvämligheter som stormarknader, barer, köpcentrum, restauranger, transport Tjänster och bara två minuters bilresa till La Mata Beach, en av de bästa stränderna i Costa Blanca. En idealisk utveckling för din långa vistelse eller din korta paus med högkvalitativa material.

Spara
Inflyttnings klartQuatro hus
Pris: €189,000Storlek: 97 m2 Byggareal
Reference: 0Sovrum: 3
Badrum: 3Terrass: 15 m2
Terrass (2): 17 m2Trädgård: 33 m2
Hiss: NejKällare: Nej
Luftkonditionering: FörinstalleradGarage: Parkering på tomten
Veranda: 6 m2Gemensam bassäng
Nära affärerMöblerad
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.

Tänker du köpa boende i spanien ? Missa inte vår kostnadsfria köpguide


Guide Cover

Att köpa bostad i Spanien: hitta rätt bostad, finansiering, visning, köparens undersökningsplikt på begagnade bostäder, att köpa ny bostad, juridiskt ombud, NIE-nummer, notarius publicus

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.


Låt oss hjälpa dig att göra din dröm om att köpa en fastighet i Spanien sann! Beställ vår broschyr med hjälp av det angivna formuläret eller prata med en av våra fastighetsrådgivare på +34 966 799 874.

Beställ vår NYA Älska Spanien Fastighetsguide

Den nya Älska Spanien Fastighetsguide broschyren innehåller all den vägledning och information du behöver för att komma igång med att hitta Fastigheter i Spanien.

Klicka här för att beställa vår broschyr →