2 Sovrum Lägenhet i La Mata, Torrevieja, Södra Costa Blanca €249,000

360 Tour
Property video
Area video
Karta

Andra varianter av detta fastighetsobjekt

3 Sovrum Lägenhet i La Mata

  • €830,000
  • New
  • 2+ 1 badrum
  • 3 sovrum
  • Storlek: 125 m2 Byggareal
  • Gemensam bassäng
  • Nära stranden
  • Nära affärer

Unika Lägenheter i La Mata

Denna nya utveckling av lägenheter med två sovrum upptar de sista kvarvarande områdena med ett centralt läge och en första linjesposition framför La Mata-stranden.

Lägenheterna har fantastisk havsutsikt, utmärkt finish med moderna material, särskilt stora lounger, inbyggda garderober i varje sovrum, förinstallation av luftkonditionering fördelat via luftkanaler, vitvaror och förvaringsrum ingår i priset.
Lägenheterna har gemensam pool med jacuzzi på solarium.

Denna byggnad är bekvämt beläget för att dra nytta av alla de faciliteter som La Mata centrum har att erbjuda, som restauranger, affärer, lokal transport, vårdcentral och onsdags marknaden där du kan köpa dina färska, lokalt odlade råvaror.

Beläget på La Mata-stranden, ett steg från havet, strandens längd, sandens kvalitet och klarhet i vattnet gör denna enklava en unik plats.
La Mata är Torreviejas längsta strand med en förlängning av 2,3 km och över 40 meter bred strand. Det har en riktigt lång esplanad som springer längs stranden, där du kan besöka många "chiringuitos" och restauranger.

På andra sidan stranden kan vi hitta ett brett sanddynerområde som är en del av Parque Molino del Agua, vattenhjulsparken. Området ligger två kilometer från naturparken Laguna de la Mata, som förklaras av internationell betydelse och ingår i de speciella skyddsområdena för fjäderfä.

Spara
NewLägenhet
Pris från: €249,000Storlek: 91 m2 Byggareal
Reference: La GloriaSovrum: 2
Badrum: 2Terrass: 7 m2
Hiss: JaKällare: Nej
Luftkonditionering: JaVitvaror: Ja
Veranda: NejGemensam bassäng
Nära strandenNära affärer
Första linjen till strandenHavsutsikt
Energi certificatSe fastighet i PDF
Var god, fyll i formuläret nedan för att sända era frågor per e-mail

Prenumerera på Masa Internationals nyhetsbrev och håll er uppdaterade med senaste nyheterna, områdesfunktioner, exklusiva rabatter och erbjudanden. Läs här vår sekretesspolicy. Ni kan när som helst avbryta prenumerationen.

Informationen på denna web sida är gett av byggmästaren. Kunden kan finna alla detaljer i RD 515/89 på byggmästarens kontor.